Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Χάθηκες

Τι κρίμα αλήθεια , ν'αφήνουμε να περνούν οι στιγμές με εγωισμο και λάθη τοσα πολλα λάθη .....που ειναι λοιπον ολα αυτα τα αισθήματα που μπορουν να ΄σ'απογειώσουν??? να σε κανουν να αισθανθεις την ζεστασια της ψυχής σου ? την γλυκια αγκαλια που τοσο σου λειπει στιγμες στιγμές ...
χανομαστε στην καθημερινοτητα και στα εγω, στην υπεροψια και τα δηθεν και αφηνουμε τοσο τραγικά να μας φευγουν οι στιγμές .... ζηστε μωρε ,δεν χρειαζεται να υπάρχει νικητης στο παιχνιδι της αγαπης .
Κ εκει που πιστευεις οτι να υπάρχει κάποιος που μπορεις να μιλήσεις μαζι του χωρις να αισθανεσαι ή να πρεπει να προγραμματισεις το μελλον αυτός ετσι απλά εξαφανίζεται ....και οταν επιλέγει να δωσει σημεια ζωής σε ριχνει στα ταρταρα .......ποσο δικαιο τελικα ειχα για κάποιες κρυφες σκέψεις ????
σου έδωσα την ψυχή μου , σε γέμισα με τοση αγάπη που πιστευω οτι στη διαρκεια της ζωής σου δεν πήρες ουτε ιχνος απο αυτη και το αντάλαγμα ολων αυτων ...οικτος .!!!! σε ποιον αραγε .... για μενα ή για σένα ??? γιατι μπορει σε μενα να ελαχε η δύσκολη ανηφορα μα πιστεψε με ειμαι και αισθανομαι πλήρης στην μέχρι τώρα ζωή μου ..... γιατι λοιπον αυτος ο οικτος ???? αγαπη θελει κάποιος οχι λύπηση αγαπη που να παρει ... και συντροφικότητα ένα βήμα για την αληθινη ζωή και οχι για αυτό που νομίζεις οτι ζεις ................τελικά ποσο δικαιο έχει η Χαρουλα "ότι αξίζει πονάει κ ειναι δύσκολο....."
Παρόλα αυτά θα ανασυνταχθω και θα συνεχίσω τη δυσκολη ανηφορα πάντα εξάλλου ετσι ενεργω ενα διάλειμμα ήταν καιμαυτό πολυ καλό δε λέω αλλά όχι τοσο δυνατό ωστε νάντεξει να πάρει αποφάσεις και να βγει μπροστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου